El 21 d'octubre el Local Municipal La Fàbrica inicia la tercera temporada lírica de Sant Pere de Vilamajor
El proper dissabte 21 d'octubre, a les 19h, la Fàbrica obre el teló donant inici a la tercera temporada lírica de Sant Pere de Vilamajor en una gala de presentació on es podren veure diversos tasts de totes les obres que es representaran a la temporada.
Les entrades a taquilla el dia de l'obra costen 12 euros però també es poden adquirir anticipadament per només 10 euros al centre cívic El Pi Novell, al restaurant can Noguera i a la papereria Mayol de Sant Antoni de Vilamajor. Amb l'entrada, el dia de la representació, es pot fer un sopar-menú al restaurant Can Noguera per només 15 euros (es recomana reservar abans).
TEMPORADA LÍRICA 2017-2018
GALA DE PRESENTACIÓ dia 21 Octubre 2017. Explicació de la temporada i actuacions relacionades amb les obres que s'interpretaran al llarg de les diferents representacions.
CORTE DE FARAON dia 16 Desembre 2017. Aquesta sarsuela es caracteritza per els seus diàlegs i insinuacions de caràcter "picant", així com cançons i situacions pròpies del vodevils. També es parodia en alguns moments l'Òpera Aida de Verdi. L'acció comença a l'Egipte Faraònic, on el Faraó i la seva dona esperen l'arribada del valent general Putifar per oferir-li en matrimoni a la bella Lota. El general queda impressionat de la bellesa de la seva promesa a la que li encantaria concedir tots els seus desitjos. Però el que ningú sap es que una ferida de guerra impedeix al general complir amb els seus deures maritals. Arrel d'aquesta circumstancia es produeix en una sèrie de situacions rocambolesques i molt divertides en les que Putifar intentarà que ningú sen assabenti del seu "petit impediment". Situacions on també es veurà implicat el seu atractiu esclau que atrau tant a les dones com els homes.
MADAME BUTERFLY 17 Febrer 2018. Per a Butterfly i Pinkereton, el contracte de matrimoni significa coses molt diferents: per a la noia oriental –submisa, delicada i fascinada pel món americà– aquesta relació amorosa és el seu futur, per a l'americà –inconscient dels sentiments que provoca i del mal que fa– és només el lloguer temporal d'una companyia femenina exòtica a la qual, d'acord amb les normes japoneses, podrà repudiar al cap d'un temps. Aquesta distància abismal entre les dues expectatives –i les dues cultures– provocarà la tragèdia.
DUO DE LA AFRICANA dia 21 Abril 2018. Explica la història d'una companyia ambulant, les seves misèries i embolics, i els intents per portar a terme una funció. L'empresari vol casar a la seva filla amb el tenor però aquest està més interessat amb la dona. Tot això davant dels ulls de la resta de la companyia.
Planteja una trama de "teatre dins del teatre", Amb personatges divertits i escenes molt properes al vodevil.
CARMEN 16 Juny 2018. La concepció del personatge de Carmen ha evolucionat amb la situació social de la dona en el pla sexual. De la tradicional concepció de la pecadora malvada que arrossega Don José a la tragèdia, a la visió més actual de la dona que reivindica la seua llibertat sexual en igualtat amb l'home. Don José, alhora, va ser vist inicialment com una víctima, que arraconada per les circumstàncies no té altra sortida que el delicte, mentre que actualment se sol donar preponderància al seu caràcter d'heroi dèbil, que davant d'una dona absolutament lliure, a la qual ni comprèn ni vol comprendre, reacciona amb un fútil acte de violència masclista.