Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor

Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor
 • MIDA DEL TEXT        

10:21  |  22/11/2017

Data i hora oficial

El temps

Escola bressol Pit Roig

Centra els elements al mapa

 • Escola Bressol El Pit Roig

  Escola Bressol El Pit Roig

 • Escola Bressol El Pit Roig

  Escola Bressol El Pit Roig

 • Escola Bressol El Pit Roig

  Escola Bressol El Pit Roig

 • Escola Bressol El Pit Roig

  Escola Bressol El Pit Roig

ADREÇA

Av. Sant Elies, 18-20

CP

08458

TELÈFON

93 845 23 37

EMAIL

a8064532@xtec.cat

WEB

http://pitroig.blogspot.com/

HORARI

L'horari lectiu de l'escola és de 9 a 12h i de 15 a 17h.
Horari d'acollida matí de 8h a 9h.
Horari de permanència de tarda de 17h a 18h.
Servei de menjador de 12 a 15 h (dinar i descans).


DESCRIPCIÓ

L’escola bressol és un espai per compartir i descobrir; un espai per créixer i per viure; un lloc pensat pels infants de 4 mesos a 3 anys. Aquesta és una etapa educativa molt important, ja que el desenvolupament posterior es basa en les experiències que els nens i nenes adquireixen durant aquests primers anys.


A l'escola trobareu un equip de mestres i educadores especialitzades en l'educació dels més petits que tenen com a base de funcionament el treball en equip.


Preus públics: 

- Quota escolaritat de 8 a 12 i de 15 a 17 hores: 180 EUR / mensuals.

- Quota mes de juliol de 8 a 12 i de 15 a 17 hores: 135 EUR/mensual.

- Quota escolaritat matins de 9 a 12: 146 EUR / mensuals.

- Quota mes de juliol de 9 a 12: 109 EUR/mensual.

- Quota permanència de 17 a 18 h.: 20 EUR/mes.

- Quota permanència esporàdica: 6 EUR / dia.

- Quota menjador: 125 EUR/mes.

- Esporàdic menjador: 7,5 EUR/dia.

- Establir el prorrateig del preu mensual de 180 EUR en el cas que un alumne nou s'incorpori amb el mes començat.

- Aprovar un preu públic de 153 EUR/mes, per condicions especials, destinat a minorar la quota que paguen les famílies de l'escola bressol Pit Roig amb dificultats econòmiques i socials.

Aquesta bonificació del 15% de descompte sobre la quota mensual de 180 EUR seria aplicable, tenint en compte algun dels següents criteris:

• L'existència de membres de la unitat familiar afectats per discapacitats psíquiques o físiques.

• Que es tracti d'una família nombrosa.

• Que es tracti d'una família monoparental.

• Que coincideixin germans/anes al centre el mateix curs escolar.

• Que siguin famílies que estan rebent assistència i seguiment dels Serveis Socials. La sol·licitud dels ajuts es podran sol·licitar a la direcció de l'escola bressol al llarg de tot el curs escolar i són aplicables a partir del mes següent a la seva sol·licitud.

En cas de complir amb més d'un dels barems, només s'aplicarà una única bonificació del 15% de descompte a la quota mensual de 180 EUR, per tant, no és acumulable.

  

Oferta educativa

En el Pit Roig L’INFANT és el  PROTAGONISTA del seu procés evolutiu i d’aprenentatge. Va avançant d’acord amb les seves necessitats i interessos sota la mirada d’un adult que l’ACOMPANYA en aquest procés.


Mitjançant el dia a dia, a través de la QUOTIDIANITAT, tot donant espai i temps a les petites coses, l’infant va fent el seu propi recorregut. RESPECTANT EL SEU RITME permetem que vagi adquirint una AUTONOMIA que li dóna seguretat i ganes per seguir superant nous reptes. Els aprenentatges són molt més significatius d’aquesta manera.


I la metodologia que fem servir és el joc. Però no us joc dirigit, sinó el joc que els sorgeix amb les propostes que fem. El joc és tan important per al desenvolupament òptim de l'infant que l'Alt Comissionat de les Nacions Unides per als Drets Humans l'ha reconegut com un dret de tots els infants.


És la forma innata que té l’infant per descobrir i entendre el món. Per això centrem tota l’atenció en oferir diversitat de materials i en l’organització d’espais per fomentar un joc ric que estimuli la CREATIVITAT.


(El joc) afavoreix el desenvolupament de la personalitat de l’infant. És el llenguatge principal del nen; a partir del joc es comunicarà amb el món, segons les seves experiències i necessitats.

Enriqueix la imaginació i la creativitat de l’infant. A través d’ell s’enfronten amb el seu passat i pressent i es preparen pel futur. Els estimula els sentits.

 

A més, intentem treure el màxim profit del nostre entorn natural, que és tot un privilegi; la NATURA que ens envolta és el millor recurs que podríem donar a un infant, i per això en traiem molt partit fent sortides, passejades i observant tot allò que ens va indicant el pas del temps. Tenim un hort que a poc a poc va creixent, sobretot en època de primavera i estiu, i demanem molta corabol·lació a les famílies amb tot el que treballem.  


La COMUNICACIÓ és bàsica i essencial, i perquè sigui fluida tenim diferents canals com ara les estones en el sofà, els diaris, les documentacions... En teniu alguns exemples


La PARTICIPACIÓ dels adults en el nostre dia a dia és fonamental per aconseguir aquest ambient càlid i FAMILIAR que es respira a l’escola. Compartir el vostre tresor més preuat és prou important com per fer del nostre projecte una ESCOLA OBERTA i INCLUSIVA on tots sou benvinguts. 

També et pot interessar...


Data de modificació: 06/11/2017 18:35:15

Escut Ajuntament de Valldoreix

Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor
Nou, 26
08458 Sant Pere de Vilamajor
Telèfon 938 450 008
ajuntament@vilamajor.cat
NIF P0823400G

Comparteix:

 • Twitter
 • Facebook

Segueix-nos:

 • RSS
 • Facebook