Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor

Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor
 • MIDA DEL TEXT        

10:22  |  22/11/2017

Data i hora oficial

El temps

Institut Vilamajor

Centra els elements al mapa

 • INS VILAMAJOR

  INS VILAMAJOR

 • IES Vilamajor

  IES Vilamajor

ADREÇA

Carrer de Can Llobera, s/n

CP

08458

TELÈFON

938610194

FAX

93 845 20 28

EMAIL

a8062791@xtec.cat

WEB

http://www.insvilamajor.cat


DESCRIPCIÓ

Conulteu la pàgina web del Centre.


L’Institut Vilamajor és un centre públic d’Educació Secundària que dóna servei als municipis de Sant Pere i Sant Antoni de Vilamajor. Oferta ensenyaments d’ESO i Batxillerat (Humanístic i Social, Tecnològic i Científic). Va iniciar el seu funcionament el curs 2006/2007. Actualment ocupa un edifici plenament equipat i amb unes instal·lacions integrals per a facilitar un ensenyament de qualitat amb els serveis necessaris.


Proposta educativa

La proposta educativa es basa en l’educació integral, fonamentada en la col·laboració de tota la comunitat educativa i arrelada a l’entorn. La cultura de l’esforç i del treball, l’atenció educativa de la diversitat, l’orientació a l’alumnat i les famílies i l’organització del centre són elements bàsics per arribar als objectius contemplats en el Projecte Educatiu del Centre.


L’institut Vilamajor prioritza la tasca informativa i comunicativa amb les famílies (web i twitter ) i això ho fa treballant les noves tecnologies com a instruments no només didàctics sinó, també, per millorar la comunicació entre la comunitat educativa. Un altre aspecte destacable és l’esforç per tal de treballar els idiomes (anglès, francès i alemany) afavorint la possibilitat d’impartir algunes matèries en llengua anglesa.


El PEC (Projecte Educatiu de Centre) planteja els objectius pedagògics a assolir, per realitzar-los és imprescindible un bon equip docent, l’institut compta amb un claustre de professors i professores amb una qualitat professional i personal que facilita l’assoliment dels objectius des de l’equitat, el respecte i el tractament a la diversitat així com l’excel·lència acadèmica.


Equipaments: Tallers de Tecnologia, Laboratoris de Física, Química i Biologia, Aules específiques de Música i Visual i Plàstica, Biblioteca i aula d’informàtica, Gimnàs amb escenari i pista poliesportiva, Cantina (en projecte), Servei de transport escolar gestiona pel Consell Comarcal.També et pot interessar...


Data de modificació: 29/07/2016 08:57:17

Escut Ajuntament de Valldoreix

Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor
Nou, 26
08458 Sant Pere de Vilamajor
Telèfon 938 450 008
ajuntament@vilamajor.cat
NIF P0823400G

Comparteix:

 • Twitter
 • Facebook

Segueix-nos:

 • RSS
 • Facebook