Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor

Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor
  • MIDA DEL TEXT        

22:32  |  18/11/2017

Data i hora oficial

El temps

Aturada General de País

  • Aturada General

    Aturada General

02/10/2017

DESCRIPCIÓ


L’ Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor s’adhereix a la convocatòria d’Aturada de País de la Taula per la Democràcia de demà 3 d’octubre i condemna enèrgicament la violència exercida per part de forces de seguretat de l’Estat per impedir l’1-O

Davant l’agressió dels drets fonamentals dels catalans i de les catalanes i com a resposta a les actuacions violentes i criminals dels cossos de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional que es van produir durant el dia d’ahir a Catalunya, l’Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor s’adhereix a la convocatòria d’aturada de País convocada per demà 3 d’octubre per la Taula per la Democràcia.

L’adhesió a l’Aturada de País prevista per demà 3 d’octubre comporta que el l’Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor suspèn totalment la seva activitat institucional així com la prestació de tots els serveis. Únicament garantirà el funcionament del Serveis de la Guardia Municipal.

Tant el Pi Novell, com l'escola Bressol Pit Roig s'adhereixen a l' Aturada i demà no hi haurà serveis.

L’Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor rebutja i condemna enèrgicament les accions violentes que han provocat més de 800 ferits a veïns i veïnes i manifesta el seu compromís ferm en la defensa del drets civils i polítics així com del model de convivència de la societat catalana. Així mateix, expressa la seva voluntat de continuar defensant fermament el dret a decidir i dona ple suport al President i el Govern de la Generalitat en seguir defensant la voluntat del poble català.

La Taula per la Democràcia és un organisme creat per un grup d’entitats i associacions cíviques de la societat catalana. L’objectiu és donar una resposta unitària i coordinada en defensa de les institucions catalanes i els drets fonamentals davant la vulneració que s’està produint els darrers dies.

El grup impulsor d’aquesta Taula per la Democràcia està format per les entitats i organitzacions següents: Associació Catalana d’Universitats Públiques ACUP; l’Assemblea Nacional Catalana; Consell Nacional de la Joventut de Catalunya; CCOO de Catalunya; Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya CONFAVC; Federació d’Assemblees de Pares i Mares de Catalunya FAPAC; LaFede.cat - Organitzacions per la Justícia Global; Òmnium Cultural; Unió de Federacions Esportives de Catalunya UFEC; Unió General de Treballadors UGT; i Unió de Pagesos.

Sant Pere de Vilamajor, 2 d’octubre de 2017Data de modificació: 02/10/2017 14:28:23

Escut Ajuntament de Valldoreix

Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor
Nou, 26
08458 Sant Pere de Vilamajor
Telèfon 938 450 008
ajuntament@vilamajor.cat
NIF P0823400G

Comparteix:

  • Twitter
  • Facebook

Segueix-nos:

  • RSS
  • Facebook