Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor

Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor
  • MIDA DEL TEXT        

01:32  |  22/08/2017

Data i hora oficial

El temps

En motiu de les obres d'asfaltat de l'avinguda de Sant Nonet, a partir del 31 de juliol hi haurà alteracions en la regulació del trànsit pels carrers del nucli

  • Talls avinguda Sant Nonet

    Talls avinguda Sant Nonet

27/07/2017

DESCRIPCIÓ


Amb motiu de les obres que la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament estem realitzant a l’avinguda de Sant Nonet i la plaça dels Comtes de Barcelona, a partir del proper dilluns 31 de juliol hi haurà alteracions en la regulació del trànsit pels carrers del nucli:


-  L’avinguda de Sant Nonet restarà tallada des de la cruïlla amb el carrer Nou fins la cruïlla amb el carrer dels Lledoners. Només es permetrà el pas als vehicles que hagin d’accedir a l’aparcament privat del núm. 5 i a la botiga de Pinsos Picart.


-  L’accés a la plaça de l’Església i al veïnat del casc antic es realitzarà pel carrer i la plaça del Montseny.


-  Es prohibirà aparcar en les zones habilitades del carrer dels Lledoners (núm. 2 a 6), del carrer del Montseny (núm. 9 a 17), de la plaça del Montseny (núm. 8 a 12).


-  Es prohibirà aparcar en tota la plaça dels Comtes de Barcelona i en el carrer dels Comtes de Barcelona (núm. 2 a 8).


-  Es prohibirà aparcar en el carrer Nou (núm. 14 – 16), entre l’avinguda de Lluís Companys i el carrer de Sant Pere.


-  La parada del bus del pont de la Riera de Vilamajor es traslladarà al carrer Nou, cantonada amb l’avinguda de Lluís Companys.


-  El recorregut de les línies del transport públic de l’empresa Sagalés iniciaran i finalitzaran el trajecte en aquesta nova parada.


-  Els treballs a executar en el tram de l’avinguda de Sant Nonet, davant el forn i la farmàcia, poden suposar talls intermitents de trànsit per accedir a la plaça de l’Església i el veïnat del nucli antic.Agraïm la vostra col·laboració i demanem disculpes per les molèsties.Data de modificació: 27/07/2017 10:51:57

Escut Ajuntament de Valldoreix

Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor
Nou, 26
08458 Sant Pere de Vilamajor
Telèfon 938 450 008
ajuntament@vilamajor.cat
NIF P0823400G

Comparteix:

  • Twitter
  • Facebook

Segueix-nos:

  • RSS
  • Facebook