Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor

Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor
 • MIDA DEL TEXT        

17:35  |  22/11/2017

Data i hora oficial

El temps

Neteja i recuperació de les rieres de Vilamajor i de Vallserena

 • Tasques de desbrossament de la riera

  Tasques de desbrossament de la riera

 • Tasques de desbrossament de la riera

  Tasques de desbrossament de la riera

19/05/2017

DESCRIPCIÓ


Aquests dies s’estan ultimant el treballs de desbrossament i neteja de les rieres de Vilamajor (1750m des del camí de can Sunyer a can Liro fins el límit de Sant Antoni) i de Vallserena (2127m des de la franja nord de prevenció d’incendis de Vallserena fins el límit de Sant Antoni, a la Farinera).


L’objectiu dels treballs ha estat adequar les lleres d’aquestes rieres per millorar el seu correcte funcionament hidràulic, desbrossant i triturant les restes, retirant els arbres caiguts per la neu i les ventades i esporgant les branques necessàries. La llenya s’ha capolat i deixat al terreny perquè la propietat la pugui aprofitar. També es controlarà l’expansió dels canyers existents i l’enfilada de les heures, així com la recollida de les deixalles.


Agraïm als propietaris dels terrenys les facilitats que ens han donat per a l’execució dels treballs.


El cost dels treballs, amb IVA inclòs ha sigut de 11.186,49 €, dels quals comptem amb un ajut d’un 50% sol·licitat i atorgat pel Consorci del Besòs Tordera.

En aquests cursos fluvials hi podem trobar freixes, gatells, oms, pollancres, verns, acàcies, plataners, lledoners, algunes albes, figueres i nogueres, alguns llorers i margallons. Amb aquestes actuacions volem recuperar l’esplendor d’aquest bosc de ribera, que constitueix un patrimoni natural que cal preservar pel nostre municipi.Data de modificació: 29/05/2017 16:42:32

Escut Ajuntament de Valldoreix

Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor
Nou, 26
08458 Sant Pere de Vilamajor
Telèfon 938 450 008
ajuntament@vilamajor.cat
NIF P0823400G

Comparteix:

 • Twitter
 • Facebook

Segueix-nos:

 • RSS
 • Facebook