Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor

Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor
  • MIDA DEL TEXT        

22:27  |  18/11/2017

Data i hora oficial

El temps

Els Mossos d'Esquadra es reuneixen amb l'Ajuntament i la Guàrdia Municipal de Sant Pere de Vilamajor per conèixer de primera mà les necessitats i problemàtiques del municipi

  • Reunió coordinació Ajuntaments-Mossos

    Reunió coordinació Ajuntaments-Mossos

20/04/2017

DESCRIPCIÓ


El passat divuit d'abril ens va visitar el Sr. Enric Garcia Doñate, el nou Cap de l'ABP de Granollers dels Mossos d'Esquadra acompanyat del sergent Carles Corbacho. A la trobada van ser-hi presents l'alcaldessa Pamela Isus, el primer tinent d'alcalde, el cap i sots-cap de la guàrdia municipal.


El Sr. Doñate està fent un recorregut pel territori per conèixer de primera mà, els diferents municipis de la regió policial metropolitana nord i les problemàtiques que tenen.


Vam aprofitar per fer un canvi d'impressions, per fer-li arribar les diferents problemàtiques que tenim al nostre territori, principalment el tema de robatoris a cases i ocupacions, temes que preocupen molt als nostres veïns.


El Sr. Doñate va posar-se a disposició de l'Ajuntament, va remarcar la importància de prendre les mesures bàsiques de seguretat a les llars per tal de no facilitar la feina als lladres i ens va comentar que faria tot el possible per millorar la comunicació bidireccional, Mossos d'Esquadra-Guàrdia Municipal, una de les reclamacions que l'alcaldessa va fer a la recent trobada Mossos d'Esquadra-Ajuntaments, convocada pel Consell Comarcal del Vallès Oriental.


També et pot interessar...


Data de modificació: 29/05/2017 16:45:58

Escut Ajuntament de Valldoreix

Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor
Nou, 26
08458 Sant Pere de Vilamajor
Telèfon 938 450 008
ajuntament@vilamajor.cat
NIF P0823400G

Comparteix:

  • Twitter
  • Facebook

Segueix-nos:

  • RSS
  • Facebook