Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor

Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor
 • MIDA DEL TEXT        

22:27  |  18/11/2017

Data i hora oficial

El temps

Reunió de coordinació ajuntaments i mossos d’esquadra per tractar els robatoris en domicilis

 • Reunió coordinació Ajuntaments-Mossos

  Reunió coordinació Ajuntaments-Mossos

 • Reunió coordinació Ajuntaments-Mossos

  Reunió coordinació Ajuntaments-Mossos

07/04/2017

DESCRIPCIÓ


El passat 5 d’abril, a la seu de la Policia Local de Granollers, responsables dels Mossos d’Esquadra es van trobar amb alcaldes i regidors dels ajuntaments de la comarca. En representació de Sant Pere de Vilamajor hi van assistir l’alcaldessa Pamela Isús i el tinent d’alcalde Joan Garcia. Per part dels Mossos, van encapçalar la cita el comissari Joan Figueras, cap de la Regió Policia Metropolitana Nord, amb seu a Granollers, i l’intendent Enric Garcia-Doñate, cap de l’Àrea Bàsica Policial (ABP) de Granollers i l’inspector Roger Sales, cap de l’ABP de Mollet.

La reunió, plantejada com un espai de coneixement, coordinació i treball conjunt entre institucions va servir per parlar d’aspectes com la seguretat ciutadana, la instal·lació de càmeres de videovigilància a la via pública i, també especialment, els robatoris en força als domicilis. Aquest tipus de delicte ha augmentat durant tot l’any passat a la comarca però també és cert que al febrer i març d’aquest any ha disminuït.

També es va tractar sobre els canals de coordinació existents amb cada municipi, i com aprofundir en el model establert per garantir rapidesa en la canalització de les informacions que poden ajudar a prevenir situacions o actuar quan ja s’han donat fets delictius.

Representants municipals i Mossos d’Esquadra es tornaran a reunir per tractar de la problemàtica associada a les ocupacions d’habitatges.


En breu l'Alcaldessa, tindrà una reunió amb el nou cap d'àrea bàsica policial per conèixer més de prop les problemàtiques concretes de Sant Pere de Vilamajor.Data de modificació: 29/05/2017 16:45:36

Escut Ajuntament de Valldoreix

Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor
Nou, 26
08458 Sant Pere de Vilamajor
Telèfon 938 450 008
ajuntament@vilamajor.cat
NIF P0823400G

Comparteix:

 • Twitter
 • Facebook

Segueix-nos:

 • RSS
 • Facebook