Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor

Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor
 • MIDA DEL TEXT        

22:20  |  18/11/2017

Data i hora oficial

El temps

El sector turístic del Vallès Oriental aprova el Pla d'Acció 2017 de Turisme

 • Plenari Turisme Consell Comarcal

  Plenari Turisme Consell Comarcal

 • Plenari Turisme Consell Comarcal

  Plenari Turisme Consell Comarcal

16/03/2017

DESCRIPCIÓ


El passat 23 de febrer es va celebrar un Plenari Tècnic Privat de turisme del Vallès Oriental, en el que van assistir prop d’una vintena de representants del sector turístic públic i privat del Vallès Oriental. Durant la jornada es va treballar les diferents propostes pel Pla d’Acció 2017. Tot seguit, el dia 28 de febrer, es va celebrar el Plenari Polític de turisme que va comptar amb l’assistència de prop d’una quinzena de representants dels municipis de la comarca, entre ells, el tinent d’alcalde de Sant Pere de Vilamajor i regidor de turisme, Joan Garcia.


A la sessió es va parlar sobre els objectius estratègics i els objectius anuals del Pla d’Acció 2017 que són: la dinamització del turisme sostenible coincidint amb l’any internacional del turisme sostenible; l’increment de la promoció dels producte turístic de la comarca a través de la plataforma web www.turismevalles.com; la creació i la dinamització de la Taula de Turisme de Shopping en la que hi participen ens públics i privats; la implementació del sistema Biosphere al Vallès Oriental; la realització de campanyes de comunicació enfocades a l’àrea metropolitana de Barcelona; la millora de la formació del sector turístic de la comarca; la realització d’accions de promoció enfocades al mercat francès; la dinamització del turisme gastronòmic i de productes de proximitat; i la contribució de la millorar de la qualitat del sector.

 

També es van explicar les diferents accions que es proposen dur a terme dins dels quatre grans àmbits de treball: la creació de producte turístic i la millora de la qualitat en destinació; la comunicació i promoció del Vallès Oriental; la relacions amb les diferents administracions públiques i els agents privats del territori; i la proposta de projecte singular 2017. Els assistents al Plenari Polític van aprovar el Pla d’Acció 2017.


Font: Consell Comarcal del Vallès Oriental Data de modificació: 16/03/2017 12:44:46

Escut Ajuntament de Valldoreix

Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor
Nou, 26
08458 Sant Pere de Vilamajor
Telèfon 938 450 008
ajuntament@vilamajor.cat
NIF P0823400G

Comparteix:

 • Twitter
 • Facebook

Segueix-nos:

 • RSS
 • Facebook