Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor

Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor
  • MIDA DEL TEXT        

22:16  |  18/11/2017

Data i hora oficial

El temps

Voluntariat Vilamagore Medieval

XXII Vilamagore Medieval: 4 i 5 de juliol de 2015


 

VOLUNTARIAT

 

Estimat/da voluntari/a,Enguany celebrarem la nostra festa, el Vilamagore Medieval, els dies 4 i 5 de novembre. Per primera vegada ens traslladem de l’estiu a la tardor. Això és per diversos motius, però el més important, per separar el Vilamagore de la Festa Major i així donar-li més protagonisme.


Aquest any hem buscat una persona perquè ens assessori, que ens faci de director artístic i coordini tota la festa.  Hem cregut que l’Isaac Morera, un gran animador i emprenedor, que coneix el món de les festes medievals a fons serà la millor aposta per dirigir-nos i ajudar-nos a organitzar el Vilamagore 2017. Però... ell sol no ho podrà fer, li calen mans al seu costat. Cal que aprofitem els seus coneixements i bons propòsits per aconseguir una gran festa. 


Per aquest motiu volem dirigir-nos a tots vosaltres: als voluntaris que ja esteu apuntats, que sabem que hi sou i que hi sereu; a tots  aquells voluntaris i  col·laboradors que en anteriors Vilamagores hi heu estat, però que ara no hi sou; i a tots aquells que encara mai heu estat voluntaris, ni col·laboradors, però que heu vist alguna vegada el Vilamagore i us ha passat pel cap ser-hi. A tots, us demanem que us animeu a formar part de LA GRAN FESTA DEL VILAMAGORE.VENIU I APUNTEU-VOS, VOSALTRES SOU LA FESTA!!!Per participar al Vilamagore Medieval d'aquest any ho pots fer de les següents formes:

Mitjançant el següent formulari:
https://goo.gl/forms/y4NKWycx8lxSvKlA3

Enviant un e-mail a:
infovilamagore@gmail.com

Butlletí digital

Vols rebre els titulars, l’agenda d’activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA
Escut Ajuntament de Valldoreix

Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor
Nou, 26
08458 Sant Pere de Vilamajor
Telèfon 938 450 008
ajuntament@vilamajor.cat
NIF P0823400G

Comparteix:

  • Twitter
  • Facebook

Segueix-nos:

  • RSS
  • Facebook